Şeker Anaokulu
BÜK KÖYÜ ŞEKER MEVKİİ ŞEKER KÜME EVLERİ ŞEKER ILKOKULU NO 34 MERKEZ / KASTAMONU

VİZYON

Cumhuriyetimizin 100.yılında Okul Öncesi Eğitimin amaçları doğrultusunda,Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı özgün,üretken,dinamik,girişken,yaratıcı,Sorumluluk sahibi,sosyal,Evrensel ve Milli değerlere sahip,ahlaklı,Öğrenmeyi seven;merak,araştırma,eleştirel düşünme ve yaratıcılık yetilerini kullanarak insanlığa katkı sunan kaliteli nesiller ve bireyler yetiştirmek,Geleceğimiz çocuklarımızın hak ettikleri şefkat,sevgi,saygı ve kültürü kazandıracak sağlam temellerle inşa edilmiş bir toplum oluşturmak,akademik çalışmalarla alanına yön veren bir kurum olmak.

MİSYON

Atatürk ilke İnkilaplarına,Cumhuriyet ilkelerine bağlı,üretken;doğaya,bilime ve kendine saygılı,evrensel ve milli-manevi değerlere,milli bilince sahip,özgüven sahibi,ahlaklı,iyi insan olma bilincini elde etmiş ülkesine yararlı kaliteli nesiller,bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Gündüz,Yarım gün

Gündüz,Yarım gün

Ders Başlama Saati:09.00 Ders Bitiş Saati:13.30

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Şeker Anaokulumuz Taşköprü yolu üzerinde bulunmaktadır.Kastamonu il merkezine uzaklık 10 km, Taşköprü il merkezine uzaklık ise 26,6 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Şeker Fabrikası içerisinde yer almaktadır.Okul adresimiz: Bük Köyü Şeker Mevkii Şeker Küme Evleri Şeker İlkokulu No:34 Kastamonu/Merkez